Velkommen til Vinterspretten!

Elise KvernøPosted by

Info til alle påmeldte lag til Vinterspretten 2024

Vi takker for at så mange vil være med på håndballcup! Totalt 78 lag skal spille til sammen 119 kamper neste helg 🙂

Kampoppsettet til Vinterspretten ligger nå ute på Profixio. Ber alle om å sjekke profixio, så man er sikker på at man får med seg alle kampene man er satt opp på (de fleste lagene har 3 kamper, men i noen årsklasser er det også noen lag med 4 kamper). Det kan fortsatt bli noen små endringer i kampoppsettet, men vi kommer da til å informere de lagene som blir berørt av dette.

J2013 og G/J2014 spiller alle kampene på kortbane (Bane 1), G/J 2014 og G/J 2015 spiller alle kampene på minibane (Bane 2 og 3, i tillegg til Bane 1 som gjøres om til minibane fra kl. 12.30 lørdag). 

I årsklassene 2013/2014 spilles det kamper på 18 minutter, mens 2015/2016-lagene spiller kamper på 12 minutter. Det er kort pause mellom kampene (7-8 min), så møt opp i tide til kampstart så vi unngår forsinkelser 🙂

Publikum kan se kampene fra tribunene i 2.etasje, men det er også rom for litt publikum ved siden av bane 2 og 3 (minibaner) i hallen, da disse banene er litt vanskeligere å se fra tribunen pga skillevegg.

Alle kampene spilles i Ranheim Aktivitetshall, se kart her:

https://www.google.com/maps/place/Ranheim+Aktivitetshall/@63.4284336,10.5277441,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x1f2d79df15b1bcb3!8m2!3d63.4284336!4d10.5277441

Det er begrenset med gateparkering rundt hallen og det er parkeringsregulering i området, så vi oppfordrer til samkjøring. Hallen har en egen flott parkeringskjeller med 75 parkeringsplasser under hallen. Mer info om parkering og priser finner du her: 

https://www.parkly.no/kundeservice/parkeringsplasser/ranheim-aktivitetshall?gclid=CjwKCAiAh9qdBhAOEiwAvxIokyxCAVv4PzZimCydCN8QFMtZJg623yABIna-8TQaVW22pY00caM2cRoC4bkQAvD_BwE

Vær også oppmerksom på at man ikke kan benytte kundeparkering ved REMA 1000 eller beboerparkering i nærområdet.  

Det går også buss og tog til Ranheim: metrobuss linje 1 går til Ranheim flere ganger i timen (fra sentrum), og nærmeste stopp heter Ranheim idrettsplass, og toget stopper på Ranheim stasjon. Både bussholdeplass og togstasjon er kun en kort gåtur unna hallen. 

Under hele cupen har vi åpen kiosk i hallen, og det blir salg av varm og kald drikke, og et utvalg mat/bakst. All betaling via Vipps. Kiosken vil ha to «luker» og bak kiosken i 1.etg er det et eget rom med flere sitteplasser. Perfekt for pauser mellom kampene. Her vil det også være loddsalg, med små og store premier.

Det blir medaljeutdeling til hvert lag etter de har spilt sin siste kamp. Vi ber derfor om at alle lag møter opp i 2.etg (eget rom til venstre, rett overfor inngangen til tribunen) for å få medaljene sine etter siste kamp. Vi deler ut navnelister som lagene må fylle ut (gjerne før dere kommer til medaljeutdeling) 😊

Det er ingen «innsjekk» når dere kommer til hallen, men møt opp i passe god tid så dere rekker å finne frem til laget og riktig bane før kampstart. Vi som arrangerer vil være tilgjengelig rundt omkring i hallen hele helgen, så bare spør underveis om dere lurer på noe!

Det er veldig begrenset tilgang til garderober i hallen, så det er lurt å komme ferdig skiftet i kamptøy. Det er flere toaletter i 1.etg (i vrimleområdet ved inngangen), også HC-toalett. Det er også heis i hallen.

Velkommen til håndballcup!

P.S. Vi har fått mange spørsmål angående betaling og registrering i profixio. Vi opplever problemer med å få oppdatert betalingsinformasjonen automatisk i profixio og må gjøre dette manuelt, men det kan ta noe tid. Dere kan derfor se bort fra meldingen om at betaling ikke er registrert inntil videre, og alle påmeldte lag er velkommen på cup!

print

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *